KAMYON SES PERDESİNE ÇARPTI İZBAN SEFERLERİ AKSADI

KAMYON SES PERDESİNE ÇARPTI İZBAN SEFERLERİ AKSADI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Aliğa-Cumaovası tren hattının ses perdesine kamyonun çarpması sonrası seferler aksadı. Yolcular İZBAN'dan inip demir yolundan geçerek otobüslere ulaştı.

28 Mayıs 2015 - 23:25 - Güncelleme: 28 Mayıs 2015 - 23:30

Edinilen bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında bir kamyon, Aliğa-Cumaovası tren hattı Nergis İstasyonu yakınlarında betondan ses perdesine çarptı. Bu sırada oradan geçen İZBAN'ın üzerine beton parçası düştü. Trende hasar meydana gelirken, kaza nedeniyle seferler durduruldu. Trendeki yolcular ise kontrollü bir şekilde tahliye edildi. 

Öte yandan hem Aliağa hem de Cumaovsı yönünden gelen İZBAN seferleri durduruldu. Yolcular istasyonlarda otobüs seferlerine aktarıldı. Yaklaşık bir saatlik aksamadan sonra seferler yeniden başlatıldı. 

Bu haber 1789 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ŞAKRAN SAYFİYE MAHALLESİ MUHTARI METİN YILDIZ'DAN İTFAİYE MÜJDESİ
ŞAKRAN SAYFİYE MAHALLESİ MUHTARI METİN YILDIZ'DAN İTFAİYE...
Kamil Önal, GEMİSANDER Başkanlığında Güven Tazeledi
Kamil Önal, GEMİSANDER Başkanlığında Güven Tazeledi